Handelsbetingelser

Ringsted Motor

V/ Per Jacobsen

Roskildevej 236

4100 Ringsted

Tlf. +45 5761 7019 eller +45 5761 7019

E-mail mc@ringsted-motor.dk

CVR-nr. 15422084

Forbehold:

Der tages forbehold for tryk-/tastefejl samt udgåede varer.

Returnering/ombytning:

Fortryder du, mod forventning, et køb, kan du indenfor 14 dage efter modtagelse returnere varen til butikken. Ved returnering af en vare skal denne være ubrugt og i original emballage, så videresalg er muligt.

Betalingsbetingelser:

Der kan betales med Dankort, Visa og Mastercard. Beløbet trækkes først når varen sendes. Der kan ikke trækkes mere end du har godkendt!

Leveringsbetingelser:

Leveringstiden er normalt 1-5 hverdage, fra du har sendt din bestilling, til du får den med posten.

Garanti/reklamation:

Hvis varen er defekt, transportskadet eller vi har leveret en forkert vare, skal du hurtigst muligt kontakte os og melde fejlen. Så vidt varen er gået i stykker under transporten, skal du desuden straks ved modtagelsen rette henvendelse til Post Danmark. Alle varer købt i butikken er indbefattet en garanti på 1 år fra købsdato med mindre andet er anført i produktbeskrivelsen, garantien dækker ikke fejlbetjening og Alm. slidtage, i forbindelse med godkendt reklamation, betaler Ringsted Motor fragten.

Behandling af personlige oplysninger:

Butikken gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling – herunder navn, adresse, e-mail og hvilke varedata, som vedrører dig. For fortsat at kunne yde kundeservice opbevares denne information i en sikker database hos Ringsted Motor. Alle oplysninger bliver behandlet strengt fortroligt og vil aldrig blive videregivet til tredjepart !

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom
    X