Tilbud

KN Luftfilter XS 650 SE

898,00 kr.

K&N luftfilter til original luftfilterkasse

1 på lager (kan bestilles som restordre)

Varenummer (SKU): YA-1892 Kategorier: , ,

Beskrivelse

KN Luftfilter XS 650 SE

KN luftfilter til original luftfilterkasse, Yamaha XS 650 SE 80-83

du får et støre luftflow og dermed mere effekt

Og bedre brændstoføkonomi, endvidere skal

K&N filteret ikke skiftes, men blot vaskes

erstatter OEM# 3G1-14451-00

FACTS DU BØR VIDE OM KN LUFTFILTER

K&N filtre er nemme at montere og har en levetid på ikke mindre end 10 år - eller 1.600.000 km. Det er ikke uden grund at K&N's slogan lyder "The world's best air filter" (Verdens bedste luftfilter).

Et luftfilters primære opgave er at rense luften, inden den når ind i motoren. Hvis det er rigtigt, hvorfor ser man så mange racing teams med dyre racermotorer uden luftfilter? Svaret er luftflow. En motors effekt er afhængig af den mængde luft, den suger til sig ved en given omdrejning, forudsat at indsprøjtningsanlægget eller karburatoren kan give det rigtige forhold mellem luft og brændstof A/R (air/fuel ratio). Selv den mindste restriktion i motorens indsugningssystem (luftflow) vil resultere i tabt motoreffekt.

Et ikke-restriktivt luftflow bliver et problem, når luften skal passere et luftfilter. Et almindeligt papirelement er meget restriktivt i luftflow og er fugtighedsafhængig. Jo mere restriktivt luftfilteret er, jo større effekttab vil ses.

K&N's ingeniører udviklede i de tidlige 60'ere et olievædet bomuldsluftfilter. Dette filter viste sig at have et meget højt luftflow, samtidig med at det filtrerer luften til den normale standard. Dette filter blev videreudviklet til det, vi kender i dag som et K&N luftfilter. Nemlig et filter der er lavet af fire lag bomuldsgaze i en sandwich-konstruktion mellem to lag aluminiumsnet. Bomuldsgazen er vædet med K&N's specielle filterolie.

Yderligere information

Vægt 0,8 kg

Du kunne også være interesseret i...

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom
    X