Handelsbetingelser

Shopoplysninger: I denne shop kan der betales med:
Ringsted Motor Dankort
V/ Per Jacobsen Mastercard
Roskildevej 236 Maestro
4100 Ringsted Visa
Tlf.+45 57617019 Visa Electron
Fax.+45 57674019 Mobilepay
E-mail mc@ringsted-motor.dk
CVR-nr. 15 42 20 84

FORBEHOLD:

Der tages forbehold for tryk-/tastefejl, samt udgåede varer.

RETURNERING/OMBYTNING:

Fortryder du, mod forventning, et køb, kan du indenfor 14 dage efter modtagelse returnere Varen til butikken. Vi refunderer ikke fragtudgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering Af en vare skal denne være ubrugt og i original emballage. Det er dog ikke et krav, at emballagen er ubrudt, ved tilbagelevering af købte vare, skal disse leveres i samme stand, som de er købt i. Vi beder dig om at vedlægge kopi af fakturaen.

OBS. Elektriske dele tages normalt ikke retur, med mindre andet er aftalt på forhånd

BETALINGSBETINGELSER:

(se venligst øverst på denne side, hvilke betalingsformer denne butik benytter)

LEVERINGSBETINGELSER:

Leverings tid er i Danmark normalt 1-2 hverdage, Europa 3-10 dage udenfor Europa 14-21 dage. Se vore fragtpriser her.

GARANTI/REKLAMATION:

Hvis varen er defekt, transportskadet eller vi har leveret en forkert vare, skal du hurtigst muligt Kontakte os og melde fejlen, det er købers pligt at beskrive hvordan fejlen eller manglen, ytre sig Så vidt varen er gået i stykker under transporten, skal du desuden straks ved modtagelsen rette henvendelse til den instans, som har stået for leverancen (f.eks. Post Danmark). Alle varer købt i butikken er indbefattet af 2 års reklamationsret, fra købsdato med mindre andet er anført i produktbeskrivelsen.

BEHANDLING AF PERSONLIGE OPLYSNINGER:

Butikken gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling – herunder navn, adresse, e-mail og hvilke varedata, som vedrører dig. For fortsat at kunne yde kundeservice opbevares denne information i en sikker database hos Ringsted Motor. Alle oplysninger bliver behandlet strengt fortroligt og vil aldrig blive videregivet til tredjepart.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom
    X