Om vores værksted

Ringsted Motor er i stand til at reparere og servicere alle kendte mærker indenfor motorcykler og scootere. Vi har 23 års værksteds erfaring, og er rustet til at klare simple såvel som komplicerede opgaver. Det er bl.a fejlfinding, reparation og ombygning alle typer motorcykler.

Vi renoverer også klassiske motorcykler, og sætter en ære i at levere godt kvalitetsarbejde. Mekanikeren sørger for at holde dig opdateret løbende og kontakter dig, så du altid er på omgangshøjde, hvad angår økonomi og ingen økonomiske overraskelser får samt om hvornår du er køreklar.

Vores værkstedstimepris er 598 kr. inkl. moms.

Dækskift:

Gratis montering af dæk på løs fælg ved køb af dæk hos Ringsted Motor.
Montering af medbragte dæk kr. 300,- på løs fælg.

MEDARBEJDERE PÅ VÆRKSTEDET

mathias

MATHIAS

Mathia er vores super lærling, og allerede godt på vej til at levere service på de fleste motorcykler. Mathias kører Cross i fritiden og har derfor skruet i flere år.

Robert

ROBERT

Robert, er vores dygtige mekaniker, som efter en årrække i Sverige nu er tilbage hos Ringsted Motor. Robert har en utrolig alsidig erfaring, og er meget kompetent til både ombygning og til den svære kunst, der handler om fejlsøgning.

torben

TORBEN

Torben, hjælper på værkstedet i forbindelse med vinteropbevaring samt i vores butik og lager. Torben kører selv på en Yamaha XVS 1100 Dragstar.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom
    X